Nu mai este un secret: suntem într-o relație cu București Mall! Cupidon a fost A List Magazine, care de la prima vedere ne-a oferit tot suportul în promovare și un concept de pop-up store dedicat designerilor români, pentru a cunoaște un public nou, obișnuit cu cumpărăturile la mall.

Vouă, celor care apreciați iile, poveștile noastre țesute cu valori, tricourile cu proverbe, năframele, fotele și catrințele, vă aducem o veste cu voce tare, care să se audă în toată România: am dat startul primei colecții de încălțăminte Izabela Mandoiu.

Colecția are, bineînțeles, rădăcină în comoara tradițională. Suntem în anul centenarului și, mai mult ca oricând, avem nevoie să conștientizăm eforturile predecesorilor noștri, pentru a putea păși cu încredere spre ziua de mâine.

Colecția de OPINCI, „PAȘI CU TRADIȚIE” înseamnă încălțări comode, prin care designerul dorește să aducă o alternativă cunoscuților balerini. Acest tip de încălțăminte datează de pe vremea dacilor și era purtat de către oamenii simpli. Opincile obișnuiau să fie purtate și de către ostași și sunt ilustrate chiar și în picturile sfinților.

Pași cu tradiție - opinci – de la sat la București Mall

Izabela Măndoiu prezintă o versiune stilizată a opincilor, realizate din materiale calitative, cu design modern, la care a adăugat tălpici, pentru a le face mai durabile la purtare.

„Opincile sunt un statement de simplitate, autentic și respect pentru tot ce au lăsat străbunii noștri. Este datoria noastră, a celor care apreciem tradiția, să valorificăm fiecare element ce poate să contribuie la confortul purtării și la estetica unei ținute”, susține Izabela.

Alist Designers Boutique - opincile – de la sat la București Mall.

Tradiționalul nu este un trend, iar acest lucru este validat și de către marii designeri din întreaga lume, care manifestă un interes continuu pentru simbolistica națională și designul autentic românesc.

Mulțumim tuturor celor care sprijină designerii români, și mai ales clienților, care ne pot găsi la București Mall în perioada 7 – 30 septembrie.

Noi vă așteptăm cu brațele deschise și vă împărtășim câteva dintre motivele pentru care iubim București Mall:

  • împreună am sărbătorit Ziua Iei – Motive de BucurIE, pe 24 iunie 2018;
  • periodic organizează evenimente pentru a sprijini micile și marile branduri;
  • împreună cu AList Magazine au organizat AList Designers Boutique, proiect în care a fost cooptat și brandul Izabela Mandoiu;
  • este un mall în centrul orașului, ușor accesibil, care organizează inclusiv evenimente dedicate familiilor cu copii;
  • are cinema și după shopping vă puteți relaxa la un film;
  • roof top parties – și aici așteptăm confirmări despre cât de cool sunt petrecerile urbane de acest tip.

Pentru minunata şedinţă foto îi mulţumim Larisei Raicu!