Informatii livrare

CONDITII DE LIVRARE :

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Europa.
Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.
– livrarea se va face la adresa solicitata de client.
– livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care izabelamandoiu.com are contract sau prin mijloace proprii.
– produsele se vor livra in ambalajul original izabelamandoiu.com. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

TARIFE DE LIVRARE :

Costul de livrare in Romania a comenzilor cu valoare mai mare de 500 lei plasate pe IzabelaMandoiu.com este suportat de catre 13 BUSINESS PROJECTS SRL ; pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa – tariful se va afisa in momentul completarii adresei (pasul 3) la plasarea unei comenzi.
Produsele de pe izabelamandoiu.com au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda.
Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

TERMENUL DE LIVRARE :

Pentru ca stim cat de mult iti doresti un produs atunci cand lansezi o comanda, incercam sa iti oferim un termen de livrare cat mai scurt. Cu toate acestea, termenul de livrare pentru produsele Izabela Mandoiu poate diferi in functie de modelul si modul de realizare al fiecarui produs. Dupa realizarea comenzii, termenul de livrare va fi stabilit impreuna cu un consultant izabelamandoiu.com, daca acesta nu este mentionat pe pagina fiecarui produs. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.