TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii – reprezintă o rubrică pe care recomandăm să o citiți cu atenție, pentru că implică detalii ce vă pot răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Prezenta poliţă se adresează tuturor clienţilor Izabelamandoiu.com şi datelor personale colectate în urma vizitării site-ului. Prin vizitarea Izabelamandoiu.com sau prin încredinţarea datelor personale vă exprimaţi acordul cu privire la cele menţionate în paragrafele următoare.


* Informaţii utilizator & Copyright
* Datele personale
* Folosirea datelor personale
* Actualizarea datelor personale
* Disponibilitatea produselor
* Prezentarea produselor
* Politica de preturi, plati si transportul produselor
* Conditii de retunare
* Termeni de returnare
* Newsletter
* Contul dumneavoastră online
* Trademarks
* Link-uri către alte site-uri
* Cookies
* Securitatea datelor copiilor
* Securitatea informatiilor
* Litigii
* Actualizări ale politii de securitate
* Comentarii sau sugestii
* EXONERARE DE RASPUNDERE

  INFORMATII UTILIZATOR & COPYRIGHT

Izabelamandoiu.com este proprietatea 13 BUSINESS PROJECTS SRL , înregistrată la Regsitrul Comerţului sub nr. J15/829/2019, cod unic de înregistrare 40965663, cu sediul în Strada Ana Ipatescu nr 5, Pucioasa, Dambovita.
Domeniul Izabelamandoiu.com împreună cu magazinul virtual, incluzând enumerative, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, și baza de date aferentă sunt administrate de către 13 BUSINESS PROJECTS SRL .

13 BUSINESS PROJECTS SRL vinde către clientul persoană fizică sau juridică produsele prezentate pe site și încasează de la acesta contravaloarea lor. Izabelamandoiu.com încearcă permanent să menţină acurateţea informaţiilor prezentate pe site. Rareori, pot fi întâlnite omisiuni cum ar fi unele specificaţii sau preţul produselor, care pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

13 BUSINESS PROJECTS SRL își rezervă dreptul de efectua orice modificare a site-ului și a structurii acestuia fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului Izabelamandoiu.com sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

  DATELE PERSONALE

Datele clienţilor Izabelamandoiu.com sunt colectate şi păstrate în siguranţă în sistemele noastre interne. Colectăm informaţii de fiecare dată când un client îşi crează un cont nou sau îl actualizează, când accesează site-ul, atunci când plasează o comandă, optează pentru newsletter, realizează cumpărături online sau participă la promoţii sau sondaje. Aceste informaţii pot include, dar nu sunt limitate, la informaţiile de contact ale clienţilor (ca de exemplu numele şi prenumele, adresa de e-mail, adresele de livrare şi numărul de telefon) şi informaţiile referitoare la cardul personal.

Daca folosiţi opţiunea – trimite unui prieten, prin accesarea butonului “MAIL THIS PRODUCT”, regăsibilă pe toate paginile noastre cu produse, noi nu vom colecta numele şi adresa de email a prietenului dumneavoastră. Aceste date sunt folosite numai pentru a transmite emailul către adresa menţionată şi nu este salvat în baza noastră de date.
Izabelamandoiu.com îşi asumă responsabilitatea pentru intimitatea datelor oferite.

Va rugam sa accesati POLITICA DE CONFIDENTIALITATE pentru mai multe detalii.

  FOLOSIREA DATELOR PERSONALE

Atunci când plasaţi o comandă pe site-ul nostru folosim datele dumneavoastră pentru a putea procesa şi urmări comanda şi pentru a vă putea contacta prin e-mail sau telefon în cazul în care avem nelămuriri sau întrebări cu privire la comanda.
Păstrăm înregistrări ale tuturor comenzilor plasate de-a lungul timpului pe site-ul Izabelamandoiu.com, pe care le asociem cu informaţiile furnizate de dumneavoastră prin intermediul telefonului, astfel încât să optimizăm serviciile oferite.

Când oferim concursuri, promoţii sau sondaje există posibilitatea ca anumite informaţii să fie cerute pentru a anunta câştigătorii sau pentru a îndeplini obligaţiile promoţionale. În aceste condiţii, există opţiunea de a primi e-mailuri de la Izabelamandoiu.com privind produsele, serviciile, concursurile sau promoţiile noastre. Veți putea primi informări despre colecții, campanii de comunicare și campanii de marketing, doar dacă vă exprimați în mod precis dorința în acest sens, prin întregistrarea în caseta de newsletter, dacă în procesul de comandă bifați căsuța corespunzătoare sau dacă participați la un concurs care are ca obiectiv formarea unei comunități și vă dați acordul pentru a primi informări, cu posibilitatea de a cere delistarea în orice moment.

  ACTUALIZAREA DATELOR PERSONALE

Pentru ca informaţiile dumneavoastră să fie întotdeauna exacte şi actualizate, acestea pot fi modificate şi completate prin accesarea contului personal, creat pe Izabelamandoiu.com

Din 25 mai 2018, aveți dreptul de a fi uitat. Toți cei care doresc să nu mai existe stocate informații cu privire la date de contact, comenzi anterioare sau existența într-o bază de date a comunității, trebuie să ne solicite în scris acest lucru.

  DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Deoarece folosim aplicatii realizate manual in serie limitata si produse lucrate manual cu durata de realizare mare, produsele prezentate pe Izabelamandoiu.com vor fi livrate către client în limita stocului disponibil și în ordinea în care acestea au fost comandate. În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc, dumneavoastră veţi primi o notificare telefonică sau prin intermediul email-ului în care se va specifica disponibilitatea produsului, urmând ca dumneavoastră să decideţi dacă păstraţi produsul până la actualizarea stocului sau veţi comanda un altul. 13 BUSINESS PROJECTS SRL nu va expedia un alt produs decât cel comandat.

Produsele realizate pe comanda, dupa dimensiunile clientului, nu pot fi returnate, decat daca prezinta defecte de fabricatie. De asemenea, daca a fost realizata o plata in avans pentru realizarea produsului, aceasta nu se va putea returna, daca furnizorul a inceput deja sa confectioneze produsul.
Daca plata se face în avans, iar produsele selectate nu mai sunt disponibile si nici nu se mai pot realiza, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiţi pentru produsele respective. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de catre 13 BUSINESS PROJECTS SRL , dar nu și alte despăgubiri.
Pentru ca dumneavoatră să fiţi la curent cu disponibilitatea produselor existente în stoc, după fiecare comandă plasată, un reprezentat Izabelamandoiu.com vă va contacta pentru a vă confirma acest lucru.
Produsele care participă la promoţii sunt livrate în limita stocului existent, fără a exista posibilitatea actualizării acestuia.

  PREZENTAREA PRODUSELOR

Descrierea şi fotografiile de prezentare a produselor au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în preţ. De asemenea culoarea produselor poate să difere sensibil faţă de culoarea reală,în funcţie de proprietăţile monitorului utilizat.

  POLITICA DE PRETURI, PLATI & TRANSPORTUL PRODUSELOR

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

 

  CONDITII DE RETURNARE :

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului„.

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr. 51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

  TERMENII DE RETURNARE

 • Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic la 0723.696.399 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.
 • Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.
 • Pentru retur va rugam sa ne anuntati cand este pregatit coletul si noi vom trimite un reprezentant Fan Courier la adresa mentionata de dvs. pentru preluare. Numai in acest fel transportul de retur este gratuit (valabil pentru comenzi in Romania).

Banii inapoi in maxim 48 de ore in caz de retur

Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate, izabelamandoiu.com se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 48 de ore de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.
  NEWSLETTER
În anumite momente, pe site-ul nostru veţi putea opta pentru a vă alătura bazei noastre de clienţi şi de a primi informaţii referitoare la produsele, serviciile şi promoţiile noastre. Atunci când vă înregistraţi pe Izabelamandoiu.com sau vă actualizaţi contul, când vă logaţi, plasaţi o comandă, optaţi pentru a primi emailurile noastre, realizaţi cumpărături online, participaţi la un concurs, sondaj sau promoţie automat veţi fi adaugat bazei noastre de date şi veţi primi material informative şi/sau promoţionale din partea noastră DOAR dacă vă dați acordul pentru acest lucru sau solicitați precis acest aspect.

Dacă nu mai doriţi să primiţi informaţii din partea Izabelamandoiu.com, puteţi opta pentru dezactivarea acestei opţiuni aflată pe pagina INFORMATII CONT, Optiuni e-mail, debifaţi General Newsletter şi apoi click pe OK.
Acest lucru mai poate fi realizat astfel :
· Trimiterea unui e-mail client@Izabelamandoiu.com cu mesajul “Dezabonare e-mail Izabelamandoiu.com;
· Numele si adresa dumneavoastra.

  CONTUL DUMNEAVOASTRĂ ONLINE

Când creaţi un cont online pe Izabelamandoiu.com, veţi fi atenţionat să selectaţi o parolă. Regăsirea datelor personale şi istoricul comenzilor plasate nu se poate face decât introducând parola corectă, pe care dumneavoastră aţi ales-o la crearea contului. După furnizarea corectă a parolei, puteţi modifica, adăuga sau şterge datele dumneavoastră personale în orice moment prin intermediul paginii “Contul meu.
În cazul în care uitaţi parola iniţială puteţi solicita să o primiţi prin adresa de email, cu un singur click pe “am uitat parola şi introducând adresa dumneavoastră de email. Nu divulgăm parole prin intermediul telefonului şi nici nu le vom transmite către o altă adresă decât cea folosită pentru înregistrare.

  TRADEMARKS

Izabelamandoiu.com şi companiile partenere deţin toate drepturile cu privire la mărcile şi denumirile comerciale utilizate. Toate aceste mărci, nume sau modele de vestimentaţie prezentate şi toate logo-urile sau imaginile asociate, sunt înregistrate şi se află în proprietatea 13 BUSINESS PROJECTS SRL şi sub protecţia legilor şi tratatelor româneşti. Întrebuinţarea greşită sau în mod abuziv a acestora este strict interzisă şi se va pedepsi conform legii.

  LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI

Pentru a maximiza experiența dumneavoastră de shopping, Izabelamandoiu.com poate include link-uri către site-uri partenere. Aceste site-uri pot avea propriile polițe de securitate, pe care dumneavoastră veți dori să le consultați. Izabelamandoiu.com nu își asumă responsabilitatea pentru politicile de securitate sau conţinutul site-urilor partenere.

  COOKIES

POLITICA PRIVIND FISIERELE COOKIES

 1. Introducere

Prezenta Politică privind Fișierele Cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.izabelamandoiu.com

Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor în contextul navigării pe această Pagina de internet.

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor Site-ului o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării Paginii de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această Pagină de internet către 13 BUSINESS PROJECTS SRL , în calitate de deținător al Site-ului;
  • anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi în viitor prestate / puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei Site-ului, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Cookie-urile transmit către platform online un feedback valoros asupra modului în care această Pagină de internet este utilizată, astfel încât să existe posibilitatea adoptării unor măsuri pentru ca aceasta să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatori pe parcursul sesiunilor de navigare (de exemplu, limba în care este vizualizată Pagina de internet).

 1. Ce sunt cookie-urile?

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți:
• numele și
• conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată webserverului respectiv.

Există următoarele categorii de cookie-uri:

 • Cookie-uri de Sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
 • Cookie-uri Persistente – Un „cookie persistent” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor).
 1. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (adică cookie-uri de sesiune) și nu mai sunt reținute din momentul în care utilizatorul părăsește pagina de internet. Unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acea pagină de internet (adică cookie-uri persistente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

 1. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Pe lângă cookie-urile setate de platforma izabelamandoiu.com, anumite secțiuni de conținut de pe această Pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către paltforma noastră online, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite „third party cookie-uri”.

Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidentialitate disponibilă pe Site.

Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin.

 1. Modul de utilizare a cookie-urilor prin intermediul Paginii de internet:

Prin utilizarea/vizitarea Paginii de internet pot fi plasate cookie-uri în următoarele scopuri:
a. Cookie-uri de performanță a Paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;
c. Cookie-uri pentru geotargetting;
d. Cookie-uri de înregistrare;
e. Cookie-uri pentru publicitate;
f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

 1. Cookie-uri de performanță:

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului Paginii de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a Paginii de internet nu mai este necesară.

 1. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al Paginii de internet a mai vizitat/utilizat Site-ul anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

 1. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului Paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

 1. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe Pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

 1. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

 1. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această Pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

 1. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă, iar computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această Pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

În cazul în care computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigare pe acest Site este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

 1. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această Pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului utilizatorilor.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer.

Cookie settings in Firefox.

Cookie settings in Chrome.

Cookie settings in Safari.

  SECURITATEA DATELOR COPIILOR

Izabelamandoiu.com este interesat în protejarea datelor despre copii și nu colectează informațiile despre copiii sub 16 ani. Nu vindem produse copiilor sub această vârstă, iar acestea sunt destinate exclusiv vânzării către părinți.

  SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Izabelamandoiu.com este foarte interesată în protejarea datelor clienților săi. Cu toate acestea garanția 100% a datelor personale nu este întotdeauna posibilă. Dumneavoastră sunteți actorul principal în păstrarea confidențialității datelor. Datorită accesării datelor personale prin intermediul parolei vă rugăm să nu divulgați parola dumneavoastră.

  LITIGII

Toate neînţelegerile apărute între client și 13 BUSINESS PROJECTS SRL . vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile se vor adresa instanţelor judecătorești competente.

  ACTUALIZĂRI ALE POLITICII DE SECURITATE

Pentru a ne îmbunătăţi serviciile oferite, din când în când vom actualiza politica de securitate, iar datele colectate în momentul efectuării schimbării se vor afla sub protecția politicii de securitate existente în momentul colectării datelor. Izabelamandoiu.com va anunța clienții de actualizările realizate prin postarea acestora pe site, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic politica noastră de securitate.

  COMENTARII SAU SUGESTII

Orice comentarii sau sugestii cu privire la prezenta poliţă, produsele sau serviciile noastre, ori referitor la întrebări la care rubrica de termeni si conditii nu a răspuns, vă rugăm să le transmiteţi pe adresa atelier@izabelamandoiu.com.

  EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Site-ul, instrumentele de pe site și software-ul nu oferă garanții precise de funcționare în parametric normali la orice oră, în orice moment al zilei, în măsura solicitată de legislația aplicabilă, compania 13 BUSINESS PROJECTS SRL . fiind exonerată de răspunderea oricăror plângeri sau reclamații, acest lucru putând fi influențat și de factori externi, ce țin de contextul și utilizarea device-ului userului.

13 BUSINESS PROJECTS SRL . nu garantează că disponibilitatea sau funcțiunile de pe site pot fi lipsite de erori, că defectele vor fi remediate, că serverul funcționează întotdeauna în parametri normali sau nu conține viruși.

Compania nu garantează nici că utilitarele site-ului, software-ul sau serverul nu încalcă legislația brevetelor sau alt drepturi de proprietate intelectuală ale unei persoane sau entitate juridică, acest lucru, fiind, în principiu nedorit.

13 BUSINESS PROJECTS SRL . nu garantează și nu face nici un fel de declarații privitoare la utilizarea sau rezultatele utilizării acestui site, a utilitarelor de pe site, a software-ului, din punct de vedere a acurateții sau autenticității lor. Device-ul pe care îl utilizați pentru accesarea site-ului izabelamandoiu.com este în responsabilitatea dumneavoastră și drept urmare, veți suporta costul integral al tuturor operațiilor de service, reparații sau remedieri.

Este posibil ca legislația aplicabilă să nu permită excluderea garanțiilor tacite, deci este posibil ca excluderea menționată să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

Limitatea răspunderii

Compania 13 BUSINESS PROJECTS SRL . nu va fi răspunzătoare în nici un fel de condiții, inclusiv dar fără a se limita la neglijență, pentru nici un fel de daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale rezultate din utilizarea sau din incapacitatea de a utiliza site-ul, instrumentele de pe site sau software-ul, chiar dacă 13 BUSINESS PROJECTS SRL . a fost informată despre posibilitatea unor astfel de daune.

Este posibil ca legislația aplicabilă să nu permită limitarea sau excluderea răspunderii pentru daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale, deci este posibil ca limitatea sau excluderea menționate să nu se aplice în cazul dumneavoastră. În acest caz, răspunderea totală a 13 BUSINESS PROJECTS SRL . față de dumneavoastră pentru toate daunele, pierderile și litigiile (fie prejudicii contractuale, fie în afara contractului – inclusiv dar fără a se limita la neglijență) nu va depăși suma de 10 euro.