Primăvara începe cu voi, pentru că voi sunteți cei care ne validați munca și eforturile de a face lucruri constructive, care aduc un plus în cultura contemporană. Am vrut să vă oferim ocazia de a cunoaște o altfel de experiență de shopping și ați răspuns pozitiv Provocării Dochiei, prin vizita la Qreator, cu like-uri sau share-uri postărilor despre eveniment. Pentru aceste lucruri, VĂ MULȚUMIM!! 

Proiectul Designers Signature are ca obiectiv educarea publicului cu privire la ceea ce înseamnă creații unicat sau în serie limitată, piese vestimentare realizate custom made și interacțiunea cu designerii. Ne dorim să demonstrăm publicului că produsele realizate de către designerii români merită toată atenția și că producția românească trebuie susținută, mai ales pentru că aduce atât de multe caracteristici care complimentează clientela. Unicitate, serii limitate, accesorii cu dichis, materiale de calitate, varietate a design-ului, personalizare, toate acestea sunt motive ce fac creatorii locali să valideze conceptele de branding la care lucrează.

În acest sens, am făcut front comun cu alți câțiva creatori de frumos: Maestoso, Pulse, NITA SAO, Porphyras, Flash Jewels și, cu ajutorul gazdei Qreator by IQOS, am realizat în intervalul 2-4 martie o expoziție cu vânzare în cel mai cool loc din oraș, dedicat creativilor. Pentru a vă motiva în a cunoaște produsele designerilor implicați în proiect, am lansat o provocare prin care ne-am dorit să vă stimulăm creativitatea și ingeniozitatea de a face styling cu cât mai multe dintre produsele expuse.

Am avut 20 de participante la concursul Provocarea Dochiei by Designers Signature, doamne și domnișoare care au realizat un styling sau mai multe, pe manechine sau probând și pozând personal. Mulțumim tuturor celor care, cu atenție, au menționat produsele și ne pare rău pentru cele care nu au ținut cont de solicitarea de a posta public fotografia participantă. Fiecare designer a oferit un cadou, analizând modul în care participanta le-a pus în valoare produsul.

Echipa noastră a ales-o câștigătoare pe Andreea, pentru că a așteptat să aibă o mică pauză și să debordeze de energie, arătându-ne cât de bucuroasă este că poartă o rochie cu ie care poartă semnătura Izabela Mandoiu. Nimeni nu a pierdut, fiecare participant care a făcut un styling cu produsele noastre a primit un voucher cu o sumă cadou la achiziția din shop-ul online.

Experiența ne-a bucurat, întrucât am observat că există interes pentru a cunoaște produsele, a le analiza și a le potrivi într-un styling. Media, târgurile de profil, și chiar emisiunile televizate din sfera fashion au un aport în a dezvolta interesul pentru modă, atenția pentru detalii și shopping-ul de calitate.

Iată câteva participante care au realizat styling-uri cu creațiile Izabela Mandoiu:

Mulțumim tuturor pentru că ați acceptat Provocarea Dochiei by Designers Signature!

Mulțumiri speciale gazdei Qreator by IQOS!

Mulțumim mult partenerilor care ne-au sprijinit: IQads, @SMARK, TheTrends.ro Descopera Bucurestiul, @SalonTV, @SurroundMedia

#ProvocareaDochiei #DesignerSignature

ps: Postarea în care anunțăm câștigătorii premiilor, aici.

Câștigătoarea noastră, Andreea, bucuroasă de premiu, mai jos. Primăvară minunată!

Andreea - Provocarea Dochiei - premiu

Andreea – Provocarea Dochiei – premiu