Art Fashion Fair este un eveniment cu renume pe piața bucureșteană, care împletește magia locației Maison 13, cu atmosfera urbană conferită de organizatori, în primul rând prin muzică, dar și prin organizare și ospitalitate. Weekendul 26-27 noiembrie aduce o nouă ediție, Holiday Market, la care vă invităm cu drag.

Este cea mai frumoasă perioadă din an, când planificăm momentele de mărinimie și facem shopping pentru a potrivi cât mai bine darul cu persoana vizată. De aceea, târgurile ad hoc sunt o variantă bună pentru toți cei care caută cadouri de Sărbători și vor produse unicat, care nu se regăsesc la tot pasul în mall-uri.

Art Fashion Fair | Holiday Market este locul unde te poți răsfăța cu o repriză de shopping și te poți relaxa ascultând ceva muzică bună. Sunt expuse spre vânzare piese realizate de designeri români, de la fashion, la deco și accesorii.

Brandul Izabela Mandoiu va fi prezent pe 26 și 27 noiembrie 2016 la  Art Fashion Fair | Holiday Market – cel mai cool eveniment de lifestyle și fashion din România, pentru a vă oferi cele mai frumoase dintre creațiile pregătite special pentru sărbători.

5-izabela-mandoiu

De fiecare dată ne-am simțit bine în atmosfera de la acest târg, așa că vă invităm la shopping sâmbătă și duminică între orele 11 si 19 doar la Art Fashion Fair | Holiday Market la Maison 13.

Cum a fost la fostele ediții la care am participat, în imagini: