Ne plac inițiativele constructive care au în centrul atenției România, valorile, tradițiile ei și toate motivele de bucurie și mândrie națională. Oferim o ie și o cămașă masculină, pentru a motiva românii care locuiesc în afara României, să participe la o cercetare de piață realizată de MKOR Consulting în parteneriat cu Wall-street.ro.

Afacerile se străduiesc să devină brand-uri, să se definească în ochii consumatorilor prin câteva elemente descriptive reprezentantive. Fiecare afacere de pe teritorul României trebuie sprijinită și promovată corespunzător, atât pe teritoriul României, dar și la nivel internațional, dacă este cazul.

Din analizele noastre, știm că o parte din publicul nostru este formată din români care locuiesc peste hotare, cu precădere Statele Unite ale Americii și Marea Britanie. Drept urmare, invităm românii din diapora să ne spună ce brand-uri consideră ei că sunt reprezentative pentru România, completând acest chestionar.

Rezultate studiului vor fi relevante pentru că vor puncta:

  • brand-urile care au reușit să realizeze o comunicare afectivă cu consumatorii,
  • brand-urile de calitate, apreciate de către consumatori, chiar dacă, în prezent, consumatorii beneficiază sau nu de acestea, peste hotare.

Te invităm să ne spui: Care sunt brand-urile romanesti care îți plac?

Mărcile cele mai cunoscute vor fi premiate în cadrul galei Wall Street de anul acesta. În plus, odată completat chestionarul, poți câștiga una dintre cele doua ii românești produse de către brand-ul Izabela Mandoiu.

Dacă ești român din diaspora, participă la studiu acum, dând click pe imaginea de mai jos:

Brand-uri ambasador pentru România - Mkor_wall-street_Izabela Mandoiu -cercetare de piață

Concursul se desfăşoară în perioada 30 august – 30 octombrie 2017. Ne-am bucura nespus să aflăm că apreciați brand-ul nostru și chiar vă doriți să câștigați o creație țesută cu valori.

La Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta de minim 18 ani împliniți până la data 30 august 2017, cetăţeni români care locuiesc în afara granițelor țării, excepţie făcând angajaţii Organizatorului, ai celorlalte companii implicate în organizarea şi desfăşurarea Concursului, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală şi liber consimţită a prevederilor prezentului Regulament.

MKOR Consulting oferă servicii de cercetare de piață, studii de satisfacție a clienților, segmentarea publicului-țintă și profilul clientului, studiul concurenței, studii de oportunitate pentru piețe noi.

Izabela Mandoiu a realizat recent un studiu național pentru a afla motivele de fericire ale româncelor și am concluzionat că motivele tradiționale sunt motive de fericire și un plus în decizia de achiziție, comparând o ținută vestimentară simplă cu una de inspirație tradițională, fără un context dat. Vezi aici top 10 motive de fericire ale româncelor.

Până la aflarea opiniilor românilor de peste hotare și a brand-urilor ambasador pentru România,  iată lista celor mai puternice 100 brand-uri românești, din perspectiva investiţiei de încredere şi afectivitate care le este acordată de către consumatori, fără a lua în calcul indici financiari și comerciali.