Mărinimie, o lecție din clasele primare pe care fiecare o aplică așa cum simte, când simte, sau când este necesar. Surpriză, concept ce insuflă bucurie, emoție și poate schimba starea oricui printr-un gest.

365 de zile și pe puțin 5 zile de naștere ale unor persoane apropiate, pe care vrem să le surprindem plăcut. Mediul lucrativ mărește numărul celor care au motive de a sărbători zile speciale și uneori experimentăm zile fără inspirația necesară pentru un cadou potrivit.

Un dar trebuie să marcheze în mod plăcut un moment de recunoștință, de gânduri bune și urări pozitive față de persoana în cauză. De altfel, se spune că persoana sărbătorită trebuie să se regăsească într-un fel sau altul în darul primit, să aibă niște atribute comune cu ceea ce iubește, ceea ce o pasionează.

Creațiile vestimentare sunt mereu un motiv de fericire, mai ales atunci când îndeplinesc așteptările sărbătoritei. De aceea, considerăm că a venit momentul să vă oferim posibilitatea de a oferi în dar un Gift Card. În acest fel, sărbătorita își poate alege o creație din stoc sau poate solicita un anume model la comandă din ceea ce creăm la Atelier Izabela Mandoiu.

Creația made to measure va fi realizată întocmai după mărimile sărbătoritei, iar elementele ce țin de aplicații sau broderii vor fi alese chiar de către aceasta. Ne dorim ca surpriza primirii unui card cadou să devină o experiență plăcută și o idee bună de a surprinde pe cineva drag.

Întrebam pe Instagram dacă ați primit sau ați dăruit gift card-uri cadou. 58% dintre respondente au menționat că au primit un astfel de cadou, ceea ce ne duce cu gândul că lipsa de timp sau dorința de a minimiza riscul unui cadou mai puțin util sau pe placul sărbătoritei, duce spre îmbrățișarea acestui concept: cadoul sub forma unui voucher.

Vrem să facem această idee una atractivă, de aceea, la cardul de 300 ron, cumpărătorul achită doar 250 ron, la fel la cel de 500 ron, există o reducere de 50 ron.

Pentru sumele personalizate, vom aplica o reducere de 10% din suma aleasă de cumpărător.

Odată achiziționat online, gift card-ul poate fi trimis la o adresă solicitată de dumneavoastră sau direct la destinatar. Mulțumim!

gift card pret personalizat Izabela Mandoiu  cadoul modern: gift card-ul   Cadoul modern: gift card-ul

Împreună, creăm momente memorabile!