Primăvara este năzdrăvană și se joacă de-a v-ați ascunselea. Așa că noi pornim în căutarea ei, tocmai la Cluj! Nu venim singuri, ci cu întreaga echipă AlistMagazine și toți expozanții Half is Free. Notați în calendar: Sâmbătă, 24 martie, ne vedem la HALF IS FREE, la Cluj!!

Hotel Continental va găzdui evenimentul, iar noi abia așteptăm să vă revedem și, de ce nu, să facem o fotografie împreună.

Aducem povești țesute cu valori și creații moderne, toate la jumătate de preț. Nu ne credeți? Ei bine, vă invităm să comparați prețurile din shop și să veniți la stand să vă convingeți.

Aveți o zi întreagă de shopping și nu uitați, la plecare, să luați ediția nr.6  a Alist Magazine. Puteți cunoaște echipa Alist și oferi feedback cu privire la noul număr al revistei. Andreea Esca va fi prezentă și va avea grijă ca evenimentul să fie unul de succes.

Half is Free la Cluj

Half is Free la Cluj

SURPRIZĂ: Toate doamnele și domnișoarele care ne vor vizita la Half is Free, purtând o haină Izabela Mandoiu, achiziționată de la un târg precedent sau din online, vor avea parte de o supriză. 

Caravana Europa FM va fi și de această dată la Cluj, așa că vino să fii alături de Andreea Esca în emisiunea live de la 12.00. Invitată specială, Alina Ceușan.

Europa FM la Cluj - Andreea Esca

Noi, echipa Izabela Mandoiu, deja suntem entuziasmate, pentru că fiecare deplasare este o oportunitate de team building în deplasare. Iar drumul lung cu mașina ne oferă minunate priveliști. Avem deja un obicei în ceea ce privește drumul, pe Valea Oltului, opririle și restaurantele preferate din Cluj.

La Bujole ne găsiți pentru micul dejun. Decorul turquoise, design-ul, dar mai ales produsele și servirea sunt motivele pentru care revenim cu drag.

Camino și Baracca sunt, de altfel, restaurante care au reușit să împace preferințele noastre, mai ales în materie de deserturi.

Duminică, după târgul Half is Free, ne place să contemplăm în Piața Unirii și să vizităm stand-urile cu bunătăți ale micilor întreprinzători locali.

Și pentru că de fiecare dată facem poze, împărtășim și cu voi câteva dintre cele mai frumoase amintiri.

 

Pe sămbătă!