Christmas CONCEPT, târg cu design, vintage și gourmet, are loc pe 9 și 10 decembrie la Grand Hotel du Boulevard. Izabela Mandoiu va participa la această ediție, cu poveștile țesute cu valori. 

Primul târg de Crăciun organizat la Grand Hotel du Boulevard, Christmas CONCEPT, a chemat, adunat și selectat de la designeri la colecționari, de la bunătăți pentru oameni mari la minunății pentru cei mici, de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio și lucruri atent meșteșugite.

Un palat prinde viață două zile, de la „a fost odată” la ce-i acum, de la vremuri istorice la timpuri contemporane.

Am zis să fie, câți să fie?
Cât 4 Sali de “Bulivard”, pentru 2 zile, adică peste 10 mii de cadouri de care să te bucuri. Să alegi. Să cauți. Să gasești. Să daruiești.

Am zis să fie, ce să fie?
Un spațiu în care designul vestimentar, accesoriile, bijuteriile și design de obiect se întâlnesc cu o selecție de vintage autentic și gourmet.
Același loc care era destinație acum mai mult de o sută de ani, acolo unde Calea Victoriei intersectează Bulevardul Regina Elisabeta, la Grand Hotel du Boulevard.

 

2 intrări, 4 săli de Grand Hotel du Boulevard

Vești bune la început de săptămână: mai sunt 5 zile până la Christmas Concept. Târg cu design, vintage și gourmet2 intrări, 4 săli de Grand Hotel du Boulevard, adică peste 10 mii de cadouri de care să te bucuri. Să alegi. Să cauți. Să găsești. Să dăruiești#ChristmasCONCEPT #VforVintage #amr59-10 Dec | Grand Hotel du Boulevard ?#designfair #vintagefair #gourmetfair #cosmeticsfair ?

Posted by V for Vintage on Monday, 4 December 2017

Am zis să fie, când să fie?
9 – 10 Decembrie
Grand Hotel du Boulevard (B-dul Regina Elisabeta nr. 5)
vforvintage.ro

Anul acesta, dorul de autentic este resimțit mai mult ca niciodată, de aceea, noi continuăm să dăm viață creațiilor țesute cu valori. În decembrie, aceastea pot fi un dar pentru tine însuți sau pentru apropiatele tale care iubesc design-ul vestimentar presărat cu românesc.

În weekend aducem plusul poveștilor țesute cu valori la V for Vintage, Grand Hotel du Boulevard.

Posted by Izabela Mandoiu on Thursday, 7 December 2017

Povestit de The Institute, Glamour, Iqads, petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro, eva.ro, mujer.ro, anyplace

Program de târg
Sâmbătă, 9 decembrie 11:00 – 20:00
Duminică, 10 decembrie 11:00 – 20:00

Bilet intrare 10 lei
#ChristmasCONCEPT #VforVintage