Designers Signature este pop-up store-ul situat în incinta Iaki, în care expun designeri români talentați. Creativitatea, frumosul, bunul gust și luxul construiesc o experiență de shopping pe litoralul Mării Negre. 

Este al doilea an consecutiv când designerii români fac dovada cunoștințelor despre piața fashion, consumatorii acesteia și migrația lor spre litoral. Inaugurat în sezonul estival 2016, Designers Signature redeschide magazinul de sezon în hotel Iaki, pentru a întâmpina nevoia de shopping a turiștilor și intenția acestora de a se întoarce din vacanță cu o amintire, un suvenir.

Din dorința de a oferi o experiență de cumpărături memorabilă turiștilor, shop-ul include creațiile a doi designeri de piese vestimentare, un producător de încălțăminte și genți și un talentat artist care pictează pe ceramică și porțelan.

Izabela Mandoiu expune și în acest an creații moderne, și povești țesute cu valori, inspirate din tradiționalul românesc. În cadrul evenimentului Fashion & Art Show, Izabela va prezenta colecția statement: „IA, Legămând de dăinuireˮ, prin care declară că ia va ocupa mereu un loc special în creațiile sale, idee care combate părerile conform cărora vestimentația cu influențe tradiționale este doar un trend.

LUWA creează punând accentul pe design, fără a submina însă caracterul utilitar al pieselor vestimentare. Estetica pieselor este în contrast cu atitudinea relaxată pe care o puteți dobândi purtând produsele LUWA și LOOWMINA. Stilul specific al brand-ului transmite feminitate, eleganță și un erotism discret. Descoperiți Luwa Leather -piese din piele unicat cu ton non-conformist & Luwa Cotton – colecția din cămăși din bumbac de înalta calitate, în shop-ul verii, Designers Signature din Iaki Hotel.

Atelier Faiblesse este un brand creat pentru a deveni preferatul fashionistelor. Definitoriu pentru Faiblesse este conceptul de pantofii care se realizează după stilul și asemănarea celui sau celei care-i poartă. Cu peste 20 de ani de experiență în lucrul cu cele mai prestigioase branduri internaționale, Faiblesse expune în Designers Signature modele îndrăznețe, dar și modele comode, în concoranță cu trend-urile.

Porphyras împlește porțelanul cu designul, modernul cu tradiționalul, utilul cu frumosul și ideile originale cu confortul cotidian, oferind o vastă gamă de suveniruri care fac diferența. Porphyras are bucuria de a prezenta publicului de pe litoral colecția-capsulă Hora. Este realizată împreună cu Axa Porcelaine din Alba Iulia și a avut premiera internațională la târgul Ambiente- Frankfurt în luna februarie (între timp, mai mult de cinci sute de piese din colecție și-au găsit proprietarii).

Surpriza adresată copiilor din cadrul shop-ului este Lammily, prima păpușă educativă cu proporții realiste.

Puteți procura brand-urile prezentate din cadrul shop-ului Designers Signature, lângă Piano Bar – Hotel Iaki Mamaia.

Sloganurile brand-urilor sunt un cumul de mesaje care se completează și definesc femeia contemporană:

În fiecare zi, pașii tăi cuceresc lumea! – Atelier Faiblesse

Povești țesute cu valori – Izabela Mandoiu

Îndrăznește să porți Luwa!

Porphyras- pentru obiceiuri aristocratice

Locație Designers Signature: Mamaia, Hotel Iaki – lângă Piano Bar

Citiți și cele 5 motive pentru a face shopping pe litoral, la Designers Signature.