Femeile sunt pasionate de fashion și sunt mereu în căutarea unor creații vestimentare care să le pună frumusețea în evidență. Din dorința de a oferi femeilor din Vâlcea piese vestimentare speciale, Fabulous Romanian Designers își extinde portofoliul cu creații unicat și în ediție limitată ale designerului Izabela Mandoiu, cunoscută pentru poveștile sale țesute cu valori.

Studii realizate de cercetătorii de la Universitatea din Michigan susţin prin studiul lor că terapia prin shopping ar trebui reconsiderată, întrucât îi poate ajuta pe oameni să treacă mult mai uşor peste stările de melancolie, tristețe, depresie.

Mihaela Nueloiu și Alina Scrociob cunosc importanța acestor fapte și vor să participe la fericirea femeilor din Râmnicu Vâlcea și din împrejurimi, prin conceptul shop-ului lor, Fabulous Romanian Designers.

În magazinul cochet, clientele pot găsi creații unicat sau în serie limitată, ținute casual, office și de eveniment. Deoacere cunosc așteptările pieței, cele două antreprenoare au inclus în shop un nou designer, Izabela Mandoiu, cunoscută la nivel național pentru stilul său axat pe motive tradiționale și creații țesute cu valori.

Sunt bucuroasă că există cerere în orașe frumoase precum Râmnicu Vâlcea și că antreprenorii văd valoare în munca designerilor români. Invit pe această cale femeile din proximitatea Fabulous Romanian Designers să viziteze shop-ul, să cunoască și creațiile mele expuse și să ne dea un feedback, dacă într-adevăr shopping-ul le face fericite, în cadrul unui studiu național, pentru care oferim un premiu substanțial, menționează designerul Izabela Mandoiu.

Fabul

Am deschis acest shop din dorința de a oferi calitate într-o locație accesibilă. Femeia modernă este ocupată și nu are timp să meargă mereu în mall-urile din capitală sau să caute pe online o ținută potrivită. Noi venim în întâmpinarea lor cu un concept store care în care expunem doar creații fabuloase ale designerilor români, declară Mihaela Nueloiu.

Am analizat atent fiecare designer ale cărui creații le-am selectat pentru publicul nostru din Vâlcea, iar Izabela Mandoiu este printre preferatele noastre, pentru că lucrează cu materiale premium și țesături vintage și abordează stilul tradițional în mai multe feluri: prin aplicații, broderie computerizată, țesătură în gherghef, dar mai ales broderie manuală care se observă în special la iile cu specific argeșean, susține Alina Scrociob.

Iubitorii de frumos, care adoră ideea unui cadou unicat pentru sine sau pentru cineva apropiat, au acum ocazia de a cumpăra creații de designeri români în orașul lor, Calea lui Traian, 116, la Fabulous Romanian Designers.