Un studiu susține că românii preferă să își aleagă singuri cadourile, drept urmare, ideea GiftShare, de a strânge bani pentru cadoul mult dorit este binevenită. Izabela Mandoiu se alătură proiectului și consideră că iile argeșene de eveniment vor fi cadourile pentru care vor opta pasionatele de fashion autentic, prin intermediul GiftShare.

Modelul american modern de a face cadouri a ajuns și în România. Până în prezent, românii puteau oferi vouchere cadou pentru a încerca să nu dea greș cu un dar nepotrivit și pentru a economisi timp, însă acum, datorită GiftShare, cadoul mult dorit stă doar la câteva click-uri distanță.

De câte ori nu v-ați întâlnit cu situația în care vreți să oferiți un cadou minunat cuiva drag, dar lipsa timpului sau teama de a nu da greș au influențat negativ bucuria momentului? Sau poate v-ați dorit foarte mult un cadou pentru care nu v-ați mobilizat să strângeți bani?

GiftShare a fost creat special pentru a răspunde acestor preocupări și a transforma aceste gânduri într-o inițiativă rapidă, practică și confortabilă pentru toate părțile implicate.

GiftShare.ro este cel mai simplu mod de a colecta fonduri pentru diverse evenimente si a cumpara cadoul dorit! Este simplu, accesibil si rapid! Descoperă toate avantajele pe https://GiftShare.ro

Românii sunt practici privind cadourile

De ziua de naştere, aproape 25% dintre români spun că preferă să primească, în loc de cadouri, bani pe care să îi folosească aşa cum consideră. Alţi 18% declară că preferă să primească un singur cadou, mai consistent, din partea tuturor celor care plănuiesc să le facă o surpriză.

Aproximativ 22% spun că s-ar bucura să primească şi unul sau mai multe vouchere la diverse magazine, pentru a avea posibilitatea să-şi aleagă singuri cadoul, arată un sondaj desfăşurat de GiftShare, o platformă online care propune o soluţie inedită de a primi şi a dărui cadouri, unică pe piaţa din România.

Este ziua șefului, a colegei de birou?

Acum este simplu să îi faceți un cadou. Pe GiftShare puteți strânge bani pentru un cadou anume sau doar un buget pentru ca aniversata/ul să îl poată folosi ulterior prin achiziția a ceva după propriul plac, de la partenerii proiectului.

Aflați aici CUM funcționează această idee și cum puteți, prin câteva click-uri, să surprindeți pozitiv o persoană dragă sau să adunați suma necesară cadoului mult visat.

Timpul petrecut în online și comunitatea fiecăruia fac extrem de ușoară această inițiativă. Contribuind cu o sumă dorită la un cadou, dispare riscul de retur al cadoului, dispar neplăcerile unui cadou nepotrivit și stresul de a căuta cadoul perfect.

Vă doriți o creație de designer în dar de aniversare?

Dacă v-ați dorit o ie Izabela Mandoiu, pentru care se lucrează manual o lună de zile, dar prețul nu a fost unul accesibil, acum aveți posibilitatea să strângeți suma necesară sau o anumită parte, cu ocazia onomasticii sau a aniversării dumneavoastră.

De asemenea, dacă știți pe cineva apropiat care și-a dorit o creație personalizată Izabela Mandoiu, acum îi puteți face o surpriză, prin GiftShare. Izabela Mandoiu realizează ii cusute manual pentru femei, dar și pentru bărbați.

Am observat că sunt femei care își doresc nespus o ie și sunt dispuse chiar să o achiziționeze în rate. Da, IA este acel cadou de valoare pentru sine sau pentru cei dragi, o comoară vestimentară pe care o transmitem din generație în generație.

Considerăm că proiectul Gift Share Romania este o oportunitate ideală pentru femeile sau bărbații care și-au dorit o ie, dar nu au avut până acum un buget disponibil în aces sens. – Izabela Mandoiu

GiftShare le permite celor care sărbătoresc un moment special – aniversare, petrecere de casă nouă, cununie sau venirea pe lume a unui nou membru de familie – posibilitatea să creeze gratuit, în doar câteva minute, o pagină pe platforma GiftShare pentru evenimentul lor. Acolo pot descrie, în detaliu, motivul de sărbătoare şi cadoul pe care şi l-ar dori, iar apoi pot împărtăşi evenimentul online cu familia şi prietenii.

Cei care au ales să primească un cadou prin GiftShare au posibilitatea să transforme banii strânşi în vouchere cadou de la magazinele partenere şi să-şi aleagă cadoul dorit sau chiar să doneze suma strânsă drept cadou unei cauze sociale în care cred, fără niciun cost, susține Adina Carapencea, co-fondator GiftShare.

 

Dacă aveți nelămuriri, puteți contacta direct partenerul GiftShare:

  • E-MAIL: contact@giftshare.ro

  •  TELEFON: +40 722 969 596

sau ne puteți contacta direct, pentru a vă oferi mai multe detalii:

  • E-MAIL: izabela@izabelamandoiu.com

  •  TELEFON: +40 722 371 965

Mai multe informații despre proiectul GiftShare, pe BusinessMagazin.