#măBUCURcăEȘTI este noua noastră Campanie, prin care dorim să punem STOP timpului, pentru o clipă de conștientizare. Cu siguranță ai multe persoane în jur față de care nutrești diverse sentimente și stări.

Arată-ți recunoștința printr-o declarație care începe așa: #măBUCURcăEȘTI. Nu mâine, nu mai încolo, ci acum. Bucură-te că ești.

Noi, echipa Izabela Mandoiu, ne bucurăm că pentru o lună de zile, până pe 7 iulie, suntem iarăși la AList Designers Boutique din București Mall, așa că vă așteptăm cu drag.

De fiecare dată când avem oportunitatea de a expune poveștile cu valori în cadrul AList Designers Boutique by AList Magazine & București Mall, anunțăm acest lucru printr-o petrecere memorabilă.

Data această v-am invitat să spuneți #măBUCURcăEȘTI cuiva drag, din dorința de a conștientiza clipa și cât de mult contează unele persoane, momente, stări.

Am reușit să adunăm peste 50 de declarații, pe care le vom publica zilele următoare, aici pe blog. Până atunci, vă lăsăm aici câteva fotografii de la eveniment și vă invităm să ne călcați pragul la AList Designers Boutique din București Mall, la parter, lângă Mango Men. Avem creații noi cu motive florale și împreună cu noi expun și prietenii de la Lemnia, cu care facem casă bună împreună.

Cum a fost la party? Minunat, cel puțin așa considerăm noi, pentru că persoanele dragi ne-au fost alături și le-am spus răspicat fiecăreia în parte: #măBUCURcăEȘTI alături de noi!

Mulțumim, AList pentru implicare, pentru că sprijiniți designerii români. Aici puteți citi articolul inaugurării sub semnătura AList Magazine.

Mulțumim, HAHAFoto, care ne-au bucurat cu pozele print, realizate pe loc.

Mulțumiri Pantene România!

Model FOTO: Larisa Raicu

Hair: Silviu Ioniță

Fotograf: Sergiu Cristian