Pe 22 februarie s-a deschis Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2018, ocazie oportună pentru ca Phoenicia Grand Hotel – București să organizeze un eveniment pentru a sărbători alături de parteneri și colaboratori. Obiectivul principal este prezentarea ofertelor turistice și promovarea tuturor punctelor de atracție ale tării noastre.

Turiștii trebuie să știe că România este o țară care merită să fie vizitată și apreciată pentru frumusețile ei. Printre aceste frumuseți naționale se numără orașe cu arhitectură veche, atracții peisagistice, zone de entertainment, dar și tradițiile, valorile, oamenii frumoși și talentați și moda tradițional-contemporană.

Vorbind de tradiții și valori, Izabela Mandoiu, designer român, a prezentat în cadrul evenimentului o colecție statement care îi poartă semnătura. 

Ținutele prezentate au o însemnătate aparte, fiind povești țesute cu valori, cu tehnici vechi de lucru, dar materiale și accesorii contemporane, care răspund cererii pieței.

Simbolistica semnelor țesute, cât și coloristica pieselor vestimentare întregesc mesajul design-ului, și aduc un plus în cultura tradițională, adăugând o notă personală, modernă.

Colecția prezentată se numește IA- LEGĂMÂNT DE DĂINUIRE. Pentru că Izabela pune în prim planul creațiilor IA, aceasta își ia un angajament solemn, că Ia va avea mereu un loc special în colecțiile sale. Ia este o piesă vestimentară atemporală, nu doar un trend.

Creațiile cu influențe tradiționale românești sunt dovada că nu ne vom uita nicicând rădăcinile și vom căuta să păstrăm valorile românești, contribuind la cultura națională. – Izabela Mandoiu

Ținutele Izabela Mandoiu includ țesături complexe, printre care: cusutul manual, țesutul la război, cusutul mărgelelor și al paietelor în diferite semne, creând un mesaj, o poveste unică a piesei vestimentare.

Purtătoarele poveștilor țesute cu valori adaugă un plus creațiilor prin atitudine și spirit atunci când se identifică cu semnificațiile semnelor cusute: inimi, flori, cruciulițe și multe altele, menite să ne amintească valorile importante în viață, printre care iubirea, credința, frumosul, naturalul.

Gazda evenimentului, proprietarul Phoenicia Grand Hotel a ținut un speech prin care a dorit să atragă atenția asupra responsabilității de a valorifica potențialul României, pentru ca aceasta să fie un cadru de dezvoltare pentru cetățeni, dar mai ales pentru tineri:

Majoritatea vor să plece afară. Noi avem o datorie cu toții, încât acei copii, care vin din urmă, să aibă motive să rămână în România. – Mohammad Murad, Proprietar Phoenicia Hotels & Resorts

Moda tradițional-contemporană @Phoenicia Grand Hotel

Moda tradițional-contemporană @Phoenicia Grand Hotel

Târgul de Turism al României, ediția de primavară 2018 reunește în aceste zile piloni importanți ai turismului românesc. Federații, asociații de turism, agenții de turism sau simple companii, toate se întrec în a creiona frumos turismul românesc pe harta Europei. Tot cu acest prilej, membrii Federației Patronatelor din Turismul Românesc au stat la aceeași masă a planurilor mărețe de viitor, în cadrul unei cine festive desfășurate în parteneriat cu Phoenicia Hotels, cel mai mare lanț hotelier din țara noastră.

Din recunoștință față de brandurile și inițiativele românești, în cadrul evenimentului, organizatorii au primit cu drag un moment unic de prezentare a portului tradițional românesc, oferit de Izabela Măndoiu, povestește Andreea Fintina – Marketing & Events @Phoenicia Grand Hotel.

Povesti tesute cu valori @Deschiderea Targului de Turism 2018

Posted by Izabela Mandoiu on 22 Februarie 2018

Produse din prezentare:

Bluza tip ie din lana merin cusuta manual

Bluza tip ie cu cusaturi manuale

Bluza tip ie din lana merin cusuta manual

Despre Phoenicia Grand Hotel

Conceput pentru a combina exigentele mediului de afaceri cu magia povestilor orientale, Phoenicia Grand Hotel imbina utilul cu placutul si vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferind confort, relaxare si intimitate.