Vineri seara, punctul de interes pe litoral este Hotel Iaki, unde are loc Navy Summer Fashion Show. Începând cu ora 20.00, designerii români își prezintă colecțiile și vă dezvăluie care sunt trend-urile în materie de creație vestimentară demi couture, încălțăminte și styling.

Vara este asociată cu vacanța, cu relaxarea și răsfățul, mai mult decât de obicei. Ne place să petrecem timpul liber la terase, petreceri, evenimente, unde să ne bucurăm de aer, de natură.

Hotel Iaki Mamaia este locul unde designerii români sunt bine primiți, dar mai ales promovați. Gheorghe Hagi este un reprezentant important al brand-ului național, iar hotelul pe care îl conduce, Iaki, funcționează după aceleași principii, menite să sprijine valorile românești.

A treia prezentare de modă de vara aceasta, Navy Summer Fashion Show, este despre modă și joie de vivre în context marin, despre frumosul bleumarin al mării și al cerului la înserat, despre creații vestimentare care conferă un aer misterios și muzică.

Colecția prezentată de Izabela Mandoiu este un preview AW2017 și aduce în vizor accesorii fine care îmbodobesc o creație vestimentară, conferindu-i un aer glam.

„Sezonul care începe în curând are următorul statement: Fericirea vine din lucruri mici! Drept urmare, atenția creatorilor este asupra accesoriilor: mărgele, paiete, fir de lame, perle, broderii fine, elemente florale, etc. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de august, de catwalk, de rezultatul muncii noastre, realizate din inimă, pentru voi. ” declară Izabela Mandoiu.

Navy Summer Fashion Show @ Hotel Iaki Mamaia - Izabela Mandoiu

MUZICA: Torra band, DJ Simon


PREZENTARE MODA: Izabela Mandoiu, 
Sophia Goldie, Victoria 46, Alda Ciceu, Paisi, Tudor Tailor, Mark Yacoob

MC: Dana Savuica

FOOD: Selgros
Vinuri:  Crama Budureasca
Bauturi – BDG
Candy Bar – Miss Baker

VIDEO/ FOTO: Cinemaster, Photo Hotel, Casuta Happy Photo Booth

Câteva fotografii de la prezentare Fashion Nuit din luna Iulie:

Mai multe imagini de la evenimentul din Iulie, aici.

Vă așteptăm cu drag! Nu uitați că 11 august este noaptea în care, în fiecare an, Pâmântul trece printr-o ploaie de meteori- Perseide. După lăsarea întunericului, veți putea admira ploaia de stele!

#EveryNightOnTheCatwalk