Joi, 30 august, Business Women Forum România organizează cea de-a opta ediție a târgului Made in Womania: „Golden Summer Fair”.

Ultima lună de vară este bine cunoscută drept perioada reducerilor, în care frenezia prețurilor mici motivează pasionatele de shopping să petreacă mai mult timp la cumpărături. Comunitatea femeilor antreprenor din BWFR pregătește joi, ora 11:00, o experiență de shopping inedită, diferită de rutina de mall, la Hotelul Golden Tulip Victoria (Calea Victoriei nr. 166). Localizare aici.

Concept

Ultimele zile de vară sunt despre relaxare, shopping și timp petrecut în aer liber, pe terasa unui hotel situat central, Golden Tulip. Târgul „Made in Womania” adună peste 3o de designeri din domeniul modei, accesoriilor hand-made și design-ului de produs, care vor expune produse potrivite pentru a-ți face un cadou ție sau celor dragi.

Creatorii de fashion pregătesc reduceri între 50% și 70% la colecțiile de vară, și discount-uri speciale la colecțiile pre-fall.

Expozanți

Izabela Mandoiu face parte din comunitatea BWFR și participă la acest târg cu vânzare, dornică să interacționeze cu publicul, și să spună povestea creațiilor sale țesute cu valori.

Standul Izabela Mandoiu va expune creații vestimentare cu influențe tradiționale, dar și creații moderne, la prețuri mai mici decât cele din shop-ul online.

Participare 

Intrarea este liberă iar vizitatorii vor avea ocazia să încerce cocktailuri de vară.

Andrei Lung – Brand Ambassador O’live Gin, unul dintre cei mai buni barmani din Romania, vine la Targul designerilor Made in Womania – Golden Summer Fair și ne va încânta cu doua rețete demențiale de cocktail cu gin.😍

Despre Made in Womania

„Made in Womania” este un eveniment ce aduce împreună shopping-ul, networking-ul și activitățile creativ-recreative.  Conceptul este creat de BWFR și însumează peste 200 de designeri talentați (de haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi, etc.), femei de afaceri din România care susțin și promovează producția românească.

„Made in Womania” are în portofoliu numeroase târguri organizate în locații speciale, care abordează tematici și activități menite să promoveze membrii comunității și să ofere o experiență interesantă participanților și vizitatorilor.

„Golden Summer Fair” este inițiativa ideală de a ține vara pe loc, așa că invităm la târg iubitorii de fashion, frumos și zile însorite. Vom face cumpărături, vom socializa și ne vom bucura de cafea și cocktail-uri, pe terasa Golden Tulip-Victoriei.

Hotel Golden Tulip Victoriei

Mai multe detalii sunt disponibile la:

https://www.facebook.com/made.in.womania/

https://www.facebook.com/BWFROMANIA/

https://www.bwfr.org/

Despre BWFR

BWFR este o organizație non-profit cu peste 2500 de membre, femei de afaceri din România, dedicată networkingului și femeilor ambițioase care investesc în dezvoltarea lor personală și profesională.