Yellow is the spirit this fall. Izabela Mandoiu participă la târgul Cloud No.9 al lunii octombrie 2017, cu creații țesute cu valori și piese moderne.  Weekend-ul 7, 8 octombrie 2017 va fi unul memorabil, o adevărată terapie prin shopping.

Shopping-ul este un motiv serios să ieșim din casă weekend-ul acesta. Dintre 20 de motive de fericire,  shopping-ul este situat pe locul 17 și se face responsabil de hormonul fericirii, endorfinaWeekend-ul 7 – 8 octombrie are loc Cloud No.9, unde designeri români expun creații la prețuri mai mici decât în showroom-urile lor.

Deviza acestui eveniment este: Yellow is the spirit! pentru că galbenul înseamnă energie solară, pe care o vrem cât mai mult în această toamnă.

Galbenul este cea mai veselă culoare și este considerată o culoare cu efecte terapeutice. Culoarea galben conferă stăpânire de sine mărind autocontrolul și amplificând starea de luciditate mentală. La nivel mental, ajută la dobândirea unei profunde cunoașteri, făcând posibilaă atingerea unei stări de înțelepciune.

Cloud no 9 Pop-up Store alături de cei peste 50 de designeri români care expun la The Ark, pe 7 și 8 octombrie promit să aducă în fața pasionaților de fashion piesele cele mai trendy ale sezonului, dar și piese statement ale designerilor, care, de-a lungul vremii, au avut cel mai mare succes la public.

Yellow is the spirit @Cloud No.9 - Izabela Mandoiu
Izabela Mandoiu vă invită la o incursiune în trecut, o întoarcere la tradițiile, rădăcinile și locurile de unde, în definitiv, cu toții am plecat. Și, astfel, ne determină să nu le uităm. Izabela încrustează fragmente autentice din portul bunicilor sau străbunicilor noastre în piese cu design contemporan. Vă așteptăm că cunoașteți poveștile creațiilor țesute cu valori.   
Iată ce ținute vom expune la Cloud No.9:
Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani în urmă, în 2012, de către gemenele Irina Astratini și Raluca Blanaru, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes.

Merită sa investesti în creațiile made in RO, pentru că, deși se află înca la iînceput de drum, designul românesc este unul de calitate, iar mulți dintre creatori sunt inovatori. Dacă vorbim despre designerii români din noua generație, sunt oameni foarte talentați, care creează lucruri superbe, și vă recomandăm să-i descoperiți la tâgul de fashion Cloud No.9. unde Yellow is the spirit. * Irina *

Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea. Ediția de toamna-iarna va avea loc pe 7-8 octombrie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot gîsi pe pagina oficială de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/cloud9magazine/ si pe pagina evenimentului.

 

 

Save

Save