Mii de emoții definesc anul 2017 pentru echipa Izabela Mandoiu. Și cel mai important lucru este că am spus DA! de 365 de ori.

Am spus Da! fiecărei zile, mai bună sau mai puțin bună, fiecărei provocări și fiecărui client care ne-a trecut pragul Atelierului, încercând să răspundem personalizat cerințelor sale.

A fost un an plin de experiențe frumoase, activități care completează mesajul liniilor vestimentare ale brand-ului: povești țesute cu valori.

În 2017 am făcut publice rezultatele cercetării naționale Motive de Fericire și am decretat că motivele tradiționale românești conferă motive de bucurie româncelor. Ne-a încântat faptul că familia, sănătatea, iubirea, libertatea, cunoașterea, realizările personale sunt în topul elementelor care ne fac viața mai frumoasă.

De Mărțișor, am inițiat un proiect în colaborare cu Meli Melo, prin intermediul Business Women Forum Romania, menit să sprijine antreprenoriatul care include lucru manual. De-a lungul anului am avut patru noi colaborări cu pop-up store-uri, în orașe din țară: Vâlcea, Neamț, Constanța și Iași.

De Ziua Internațională a Iei, în cadrul unei prezentări de modă la Hotel Iaki, am făcut un Legământ de Dăinuire prin care promitem că Ia va avea mereu locul principal în creațiile Izabela Mandoiu. A fost al doilea an pentru Designers Signature, pop-up store- proiect propriu și sperăm ca 2018 să fie un nou capitol în acest sens.

În 2017 am participat la primul târg internațional, la Pure London. Feedback-ul obținut la Londra ne dă încredere și ne motivează să continuăm activitățile cu încăpățânarea de a nu externaliza producția în țări cu mână de lucru mai ieftină. Am spus DA! susținerii colaboratoarelor noastre de la sat, în continuare, cum o facem de aproximativ 4 ani de zile.

Ziua Națională a României a fost specială pentru că a reprezentat momentul propice de a spune povestea iei contemporane Izabela Mandoiu. Vrem ca activitatea de producție să fie transparentă și să arătăm lumii întregi drumul țesăturilor noastre, de la sat pe podium.

Este ușor să spui Nu, însă noi am ales, în tot acest an, să îmbrățișăm provocările și să ieșim din așa zisă stare de confort cu fiecare oportunitate.

Mulțumim fiecărui client în parte! Voi sunteți cei care ne ajutați să spunem povești țesute cu valori, voi valorificați fiecare ținută, purtând-o cu mândrie, every day on the catwalk!  

Să avem un 2018 în care imposibilul să devină posibil! La mulți ani!

Mulțumiri speciale: Alist Magazine, Fab UK Magazine, LfPress, HUF Magazine, Iaki Hotel Mamaia, MKOR Consulting, Phoenicia Grand Hotel, Wall-street, Kudika, Garbo, Cosmopolitan.ro, BusinessWoman.ro, RomaniaLibera, Lynxtv, PRwave, RomaniaPozitiva, Woman2Woman.ro, SapteSeri.ro, DolceVitaMagazine, Taracuta Urbana, Bucuresti FM, WideMagazine.ro, DeStiut.com, Mujer.ro, Fashion8.ro, Promovez Romania, Iia Călătoare, Business Women Forum Romania, Made in Womania, Vocea Valcii, Vocea Olteniei, Andreea Chirila, Mihaela Gurau, Alina Vlad, Cristina Cornea, Denisia Vijulan, Cristina Joy, Alexandra Cristea, Gabriel Ghizdavu, Romina Banu, George Sandu, Laurențiu Marin, OccidentulRomanesc, RadioRomanul.es, PeriodicoElRumano, CasaRomanilor.ch, TheGoldenRomania, Ziarul Occidentul Romanesc, Constanta Press, Cuget Liber, UrbnStyle, TomiStyle, stiricim.ro.