Echipa Izabela Măndoiu solicită către administratorii platformelor de social media să integreze în oferta de simboluri și ia românească, ca element reprezentativ pentru România. Ajută-ne să îi convingem că IA merită locul în lista Smileys & People.

Ai două variante de vot:

  1. Votează ONLINE în PETIȚIE ONLINE: https://www.petitieonline.com

      2. Votează la sediul nostru. Votul la cele două sedii deschise publicului, te va include în Tombolă. Oferim o creație personalizată unui norocos câștigător.

Până la strângerea a 1000 de semnături, vă așteptăm la showroom Izabela Mandoiu, Str. Vasile Conta 8-10, la 2 minute de Intercontinental sau în MAMAIA, la Hotel IAKI- Shop Designers Signature. 

Ia este un simbol patriotic, creat și păstrat de către strămoșii noștri cu pasiune, inspirație și dedicare, și reprezintă un element de brand național, chiar dacă nu în mod oficial, dar care se bucură de recunoaștere și apreciere internațională.
 
 „În prezent, când postăm un mesaj în online, folosim doar hashtag-uri despre ie, însă ne dorim mai mult de atât. Vrem să avem un simbol al portului tradițional românesc și credem că IA este iconul potrivit pentru a ne reprezenta cu mândrie. Bluza românească este inspirație pentru designeri celebri și dovedește, pe zi ce trece, că tradiționalul nu este un trend, ci o comoară națională, pe care suntem responsabili să o valorificăm cum putem mai bine. Când clientul vrea să dea check in la mall după ce și-a achiziționat o ie, mi-aș dori să aibă posibilitatea și să insereze în mesaj simbolul iei, nu să se rezume la un hashtag.”, susține designer-ul Izabela Măndoiu.

Important de menționat este că, la o simplă căutare pe motorul de căutare google, sintagmele în cauză furnizeză următoarele rezultate: ia românească – 95.400.000 rezultate; romanian blouse 8.340.000 rezultate; romanian traditional blouse afișează 3.960.000 de rezultate; La Blouse Roumaine generează 388.000 rezultate.  Pe instagram situația este următoarea: #ie – 752.993 postări; #ia – 349.338 postări; #ieromaneasca – 2.810 postări; #romanianblouse – 8.530 postări; #lablouseroumaine – 13.562 postări. (informație actuală la data de 15 iulie 2018)

„Vom face tot ce este necesar pentru a reuși să includem IA în categoria Smileys and People. Ia românească este un element popular în online, iar menționarea ei în mod frecvent este un imbold că trebuie să obținem acest accept, fie că va necesita o petiție sau orice alt demers. Așa cum la accesorii vestimentare figurează un kimono, ca element vestimentar universal cunoscut, așa vrem să fie și ia românească. Ar fi genial să figurăm și cu alte simboluri la Categoria Travel and Places, spre exemplu cu Coloana Infinitului sau Dracula, însă, momentan, obiectivul este setat pe bluza românească” menționează Cristina Stan, Brand Manager.
 
Pentru a sprijini această inițiativă, sunteți așteptați la București Mall, între 13 aprilie și 3 mai, la Alist Designers Boutique, să votați o grafică dintre cele propuse, realizate de către George Sandu, Visual Master. Ne dorim mult ca varianta câștigătoare să meargă mai departe, la administratorii Facebook și Instagram. Votanții vor fi automat înscriși la tombola cu premii Izabela Mandoiu. 
Alist Designers Boutique este un pop-up store de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții a patru dintre cei mai cool designeri români, printre care și Izabela Mandoiu. Mai multe detalii despre concept store, aici.
Izabela Mandoiu cere drepturile iei în lista de emoticons a social media - Simbol IE

IA merită să fie în lista se simboluri a social media

Purtați povești țesute cu valori achiziționate de la Alist Designers Boutique din București Mall!
#alistdesignersboutique #ilovebucurestimall #IzabelaMandoiu