În luna aprilie înflorim cu idei noi și un proiect care ne face cinste: Izabela Măndoiu este nominalizată printre cei patru designeri care își expun creațiile în cadrul Alist Designers’ Boutique by Alist Magazine și Andreea Esca, în parteneriat cu București Mall.

Colecția Izabelei Mandoiu va fi expusă în București Mall timp de trei săptămâni, începând cu 13 aprilie și include creații din ambele linii ale designer-ului, atât piese moderne, care complimentează orice siluetă, dar și piese de inspirație tradițională. Vedetele colecției Motive de Fericire sunt iile românești cu specific argeșean, care au făcut-o cunoscută pe Izabela atât în România, dar și peste hotare.

Drept urmare, Motive de Fericire presupune nu doar o colecție, ci un statement al designer-ului. Mesajul colecției este că toți cei ce poartă ținutele cu simbolistică tradițională românească au o stare de bine, de mândrie, de împlinire, de patriotism. Motivele tradiționale sunt și vor fi motive de fericire. Ele reprezintă poveștile scrise în simboluri ale neamului românesc. Izabela Mandoiu le duce mai departe prin țesăturile ce îi poartă semnătura.

Inaugurarea proiectului Izabela Mandoiu @Alist Designers Boutique va avea loc pe 18 aprilie, ora 19.30, în Lounge Area, la parter. Evenimentul va continua cu emisiune live de la mall, Love is Fun, la care sunteți invitați să participați.

În cadrul evenimentului, invitații și vizitatorii vor fi primii care vor lua parte la o inițiativă unică, prin care ia românească își cere drepturile în simbolurile online ale rețelelor sociale. Mai multe detalii, aici.

 „Este o mare bucurie că brand-ul pe care îl cresc împreună cu echipa mea este inclus în acest proiect minunat. Noi, designerii români, avem nevoie de susținere iar genul acesta de inițiative sunt lăudabile, pentru că ne ajută să ajungem la un public nou. Mulțumesc pe această cale echipelor Alist Magazine și București Mall. Și un gând la unison cu al cuiva, care a spus ieri:  Andreea Esca, Vă mulțumim pentru ce faceți pentru țara noastră!”, susține designer-ul Izabela Măndoiu.

Și pentru că aveți 3 săptămâni de shopping, vă invităm la Alist Designers’ Boutique, unde puteți vedea cu precădere creații cusute manual de către femeile noastre colaboratoare și croitorese pricepute, care ne adută să scriem poveștile cu valori. Dana și Bianda din echipa Alist Magazine au fost ieri la noi și au transmis live emisiunea de vineri, Trend Challenge. Mulțumim!

TREND CHALLENGE – Alist Designers Boutique – Izabela Mandoiu LIVE

Publicată de A List Magazine pe 13 Aprilie 2018

Purtați povești țesute cu valori achiziționate de la Alist Designers Boutique din București Mall!

#alistdesignersboutique #ilovebucurestimall #IzabelaMandoiu