Weekend-ul prelungit a început cu un eveniment elegant, dedicat tinerilor designeri români și pasiunii pentru modă. Navy Summer Fashion Show a fost fashion hot spot în stațiunea Mamaia, oferind celor 200 invitați și oaspeți ai Hotelului Iaki, o experiență memorabilă.

Seara de vineri, 11 august, este o nouă filă de poveste pentru designerul Izabela Mandoiu.  După experiența internațională de la Pure London, unde a expus și promovat iile cu specific argeșean care au consacrat-o, Izabela a prezentat un preview Fall/Winter 2017, la piscina exterioară a Hotelului Iaki.

Statementul colecției Fericirea vine din lucruri mici valorifică accesoriile fine care împodobesc o creație vestimentară, conferindu-i un aer glam.

 „Pentru acest sezon, mi-am propus să valorific accesoriile și puterea lor de a da o notă aparte unei ținute. Ingeniozitatea de a folosi mărgele, paiete, fir de lame, broderii fine, elemente florale, reprezintă cheia care transformă o simplă ținută în una de poveste. Obișnuim să creăm piese vestimentare în ediție limitată, care pot fi transmise din generație în generație și scriu povestea neamului românesc ,ˮ susține designerul Izabela Mandoiu.

Din iubire pentru farmecul tradiționalului cu care a crescut, Izabela a început business-ul cu creații inspirate din portul popular. Pe parcurs, aceasta a realizat și colecții moderniste, care urmează trend-urile din sfera fashion, îmbinând tradiționalul cu contemporanul.

 „Mă inspir din cărțile vechi, comorile din lăzile femeilor de la sate și toate poveștile lor. Ulterior, viziunea capătă acel rol creator, iar scenariul vizualizat pentru fiecare ținută conturează orice detaliu, fiecare aspect legat de materiale, croială și accesorizare,ˮ adaugă creatoarea.

Hotel Iaki manifestă interes de a sprijini și promova valorile românești și este bine cunoscut pentru evenimentele pe care le organizează, cu accent pe fashion. Experiența motivează interesul crescut al designerilor de a-și prezenta colecțiile în fața clienților hotelului și a invitaților pasionați de modă. Creațiile Izabela Mandoiu sunt expuse spre vânzare în shop-ul Designers Signature din hotel IAKI, lângă piano-bar.

În cadrul Navy Summer Fashion Show, Izabela Mandoiu, Sophia Goldie,  Alda Ciceu, Paisi Furs, Tudor Tailor și Victoria 46, brand-uri cunoscute la nivel internațional, au conlucrat pentru un catwalk profi și o experiență memorabilă în context marin. În rol de moderator al evenimentului și îmbrăcată cu o creație unique semnată Izabela Mandoiu, Dana Săvuică a fost o apariție deosebită.

Printre atracțiile serii s-au numărat: special hair show realizat de Marc Yaacoub, cabina foto Happy Photo Booth cu poze la minut, Torra Band și Dj. Simon.

Fashion hot spot

Fashion hot spot

#EveryDayOnTheCatwalk #IzabelaMandoiu

Credit foto: – TomiStyle

 

Save

Save

Save