Conceptul creaţiilor vestimentare Izabela Mandoiu, împreună cu campanii de comunicare adecvate, promovează valorile sociale, aducându-și contribuția la cultura contemporană. Unul dintre obiectivele noastre este revalorificarea textilelor tradiționale vechi, căruia îi dedicăm un articol descriptiv.

Sintagma declarativă IZABELA MANDOIU creionează clasa de valori a reprezentantelor sexului frumos care îi poartă creaţiile: Povești țesute cu valori.

Brand-ul IZABELA MANDOIU abordează stilul tradițional și stilul modern cu accent pe trend-ul urban și așteptările consumatorului contemporan.

Linia cu influențe tradiționaliste presupune trei modalități de lucru:

  • II țesute de la zero, cu femei colaboratoare din țară;
  • Creații cu broderii computerizate, printre care și tricouri din bumbac cu proverbe românești brodate;
  • Haine cu design minimalist, cu aplicații tradiționale, obținute din materiale textile vechi, achiziționate de la sătenii din zona Argeș și nu numai.

NU tăiem ii vechi pentru a realiza unele noi! Clienții noștri știu că am avut la vânzare câteva ii vechi, pe care le-am recondiționat și le-am vândut cu explicațiile necesare.

Țesăturile pe care le achiziționăm de la săteni sunt într-o stare nesatisfăcătoare, de aceea nu obișnuim să postăm fotografii pentru a face procesul transparent, întrucât ar putea scădea interesul pentru produsul final.

Indiferent de starea materialelor, acestea sunt achiziționate, drept urmare căutăm să folosim fiecare motiv tradițional țesut, dându-i șansa de a construi o poveste nouă, pe o haină nou creată.

Vă prezentăm câteva materiale vechi,  din care reușim să salvăm bucăți pentru a le revalorifica.

Fotografiile constituie textile identice sau asemănătoare cu cele integrate în ținute noi.

Voi sunteți cele care cunosc importanța păstrării tradițiilor, care apreciază munca oamenilor de la sate și revalorifică broderiile țesute manual sau în gherghef, cu trudă și dedicare.

Ne dorim ca publicul să cunoască procedura creațiilor noastre. Drept urmare, clientele noastre știu că pot alege aplicațiile dorite, pe care le trimitem privat, pentru a-și alege motivul preferat.

Dacă aveți nelămuriri cu privire la modul de lucru al creațiilor noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa: izabela@izabelamandoiu.com