Am sărbătorit cum se cuvine includerea brand-ului Izabela Mandoiu în cadrul Alist Designers Boutique. Până pe 3 mai ne găsiți la București Mall, proiect Alist Magazine – by Andreea Esca.

10 persoane au purtat creații ale designer-ului, ceea ce ne-a adus și mai multe motive de fericire. Aprecierile clienților ne motivează și ne ajută să contribuim la cultura contemporană prin vestimentații de inspirație tradițională și campanii de comunicare ce fac diferența.

Izabela este al doilea designer selectat de către echipa Alist pentru a lua parte în proiectul care susține designerii români. La evenimentul de lansare au fost prezenți oameni din industria de fashion și jurnaliști.

Patru vedete au răspuns invitației la eveniment și au venit îmbrăcate în ținute semnate Izabela Mandoiu. Andreea Esca, Andreea Marinescu, Amalia Enache și Emma Zeicescu poartă cu mândrie povești țesute cu valori.

Izabela Mandoiu Designer cere drepturile iei românești în online

Povești țesute cu valori purtate cu mândrie

Cristina, Mădălina, Elena, Magda și Laura apreciază ținutele cu motive tradiționale de fericire.

Creații Izabela Mandoiu - povești țesute cu valori

Creații Izabela Mandoiu – povești țesute cu valori

Mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației noastre de a ne susține în acest proiect și în inițiativa de a include IA Românească în lista de emoticons a social media. Ia își merită drepturile în online.

„În prezent, când postăm un mesaj în online, folosim doar hashtag-uri despre ie, însă ne dorim mai mult de atât. Vrem să avem un simbol al portului tradițional românesc și credem că IA este iconul potrivit pentru a ne reprezenta cu mândrie. Bluza românească este inspirație pentru designeri celebri și dovedește, pe zi ce trece, că tradiționalul nu este un trend, ci o comoară națională, pe care suntem responsabili să o valorificăm cum putem mai bine. Când clientul vrea să dea check in la mall după ce și-a achiziționat o ie, mi-aș dori să aibă posibilitatea și să insereze în mesaj simbolul iei, nu să se rezume la un hashtag.”, susține designer-ul Izabela Măndoiu.

 

Douglas ne-au încântat simțurile olfactive cu miresme îmbietoare și chiar ne-au prezentat câteva dintre ingredientele parfumurilor.

Jubile Catering au adus cele mai bune gustări: de la sushi la prăjituri delocioase și prosecco și vin. Mulțumim!

Mai multe fotografii, aici.